En konstnär i Borlänge som målar vackra tavlor!

God eftermiddag alla läsare som jag har runtom i vårt avlånga land! Intresset för konst har ökat den senaste tiden, märker jag när jag skriver om det här ämnet i bloggen. Allt fler människor önskar sig ett personligt hem, och då har det blivit viktigt att bland annat ha tavlor på väggarna som är lite unika, och inte sådant som är massproducerat och tryckt i tusentals exemplar! Det finns en sån otroligt duktig konstnär i Borlänge som heter Irene Samuelsson Ohlanders som målar så gudomligt vackra tavlor! Nu är ju smaken olika men i alla fall så tycker jag att de är vackra. Det är faktiskt väldigt många här i de bygderna där jag bor som tycker på samma sätt, så hon Irene har många fans, inte bara här i Borlänge, utan det här är en konstnär som är vida känd häromkring, till exempel i Falun, Leksand och Ludvika talas det en hel del om hon Irene, i alla fall i min bekantskapskrets. 

 

Jag kom först i kontakt med denne konstnär i och med att min chef på det IT- företag där jag jobbar, tyckte att våra väggar på kontoret skulle utsmyckas med konst ifrån någon konstnär i trakten. Han åkte då till konstnärens ateljé och butik, och köpte några vackra tavlor som alla vi anställda får njuta av varje dag på jobbet. Jag tycker så mycket om dessa tavlor så att jag ville ha en helt egen tavla hemma på vardagsrumsväggen, av denna konstnär i Borlänge, och nu har jag en, signerad Irene Samuelsson Ohlanders! Är ni intresserade av att besöka Irene Samuelsson Ohlanders så tror jag att det kommer att bli ett mycket givande besök! Vill ni veta mer om när hon har öppet, med mera, så kan ni besöka hennes hemsida!